Stiti sa faceti sex?

Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare…

– Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Fara nici un cuvant, gagica ii tranti usa in nas. A doua zi, tipul iar suna la usa , iar deschide gagica…

– Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ii tranteste usa inas.

Seara discuta cu sotul ei, ii povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea.

Bineinteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare:

– Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde:

– Da!

– Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta in pace…

politistul si fluieratul

Un politist sta intr-o intersectie. Vine un sofer si trece pe rosu. Politistul nimic. Acelasi sofer parcheaza linga el neregulamentar. Politistul nimic. Soferul se da jos din masina si il scuipa pe politist. Nimic. Ii trage citeva palme politistului. Asta nimic. Soferul se plictiseste si pleaca fluierind. Politistul fuge dupa el, ii trage o mama de bataie si ii spune:

– Ai trecut pe rosu, n-am zis nimic. Ai parcat aiurea, te-am lasat in pace. M-ai scuipat, m-ai batut, n-am avut nimic cu tine, dar nu concep sa fluieri fals din Bach.

statul francez

Perle de examen:

Conditiile care au favorizat centralizarea statului francez:

“Centralizarea inseamna ceva care nu lasa pe altul in pace. Conditiile care au favorizat statului Franceze sunt : regele Filip al II-lea care a domnit intre ani 843 si 987. Filip al IV-lea caruia i se mai spunea Filip cel Frumos. Filip al II-lea a purtat multe razboaie cu turci. Filip al II-lea a intemeiat capitala la Paris ca pana atunci nu era deloc. Dupa moartea lui Filip al II-lea a fost domnia lui Filip al IV-lea care a facut tot ca Filip al II-lea.”