Politistul si automatul de cafea

Un politist vede un automat, se apropie de el si baga o fisa. Deodata apare un pahar si incepe sa curga cafea. Politistul ia paharul, il bea si mai baga o fisa.
Din nou apare un pahar, curge cafeaua pe care o bea politistul si actiunea se repeta de mai multe ori pana cand in spatele politistului se formeaza o coada destul de mare.
La un moment dat o batrana il intreaba pe politist:
– Domnu politist ne lasati si pe noi sa bem o cafea, ca de o ora stam la coada !?
La care politistul indignat raspunde:
– Ce vrei babo, ti-e ciuda ca castig…

Rico de la Cipendales si baba

o baba se hotaraste sa se duca la pescuit, asa ca isi ia pisica cu ea, scaunelul, undita si se duce.Ajunge la lac, isi aseaza scaunelul, pisica langa ea,isi aranjeaza undita, o arunca si sta.Sta ce sta, pisica mieuna “miiierai a dracu de baba”,ii era foame. Mai sta ce mai sta, pisica “miiierai a dracu’ de baba”

Intr-un final prinde si baba un pestisor; pestisorul de aur. pestisorul tremurand: “babo, babo eu sunt pestisorul de aur si daca imi dai drumul promit ca iti indeplinesc trei dorinte, te rog, te rog da-mi drumul!

baba sta se gandeste si se hotatraste sa-i dea drumul.Pisica suparata “miierai a dracu de baba” . Pestisorul ii spune babei: bine acum daca te-ai hotarit hai sa-ti indeplinesc trei dorinte. hai zi prima dorinta ca ma grabesc. Baba: “Maica vezi tu cocioaba aceea din spate? fa-mioun castel frummos asa mai ceva ca Cotroceniul. zis si facut. se intoarce babacu fata vede un palat superb facut numai din aur si bronz. pestisorul hai repede babo ca ma grabesc zi si celelalte dorinte mai repede. baba: “ma vezi cum arat fa-ma si pe mine o tipa asa frumoasa cu forme, tate, cur asa…” bine ,pac baba devine otipa frumoasa si focoasa asa cum si-a dorit ea. pestisorul hai babo ca ma grabesc zi si a treia dorinta. baba: ” bai vezi tu cotoiul asta de langa mine? transforma-l in Rico de la Cipendales. pestisorul il transforma pe cotoi in Rico si dispare in lac. Rico o vede pe baba si da sa o prinda, baba fuge ,Rico dupa ea; baba intra in palat,Rico dupa ea; baba intra intr-o camera,Rico dupa ea; baba se dezbraca,Rico o ajuta, la care la un momoent dat Rico suparat scuipa: “ptiu, daca nu ma castai acum doi ani!!!