O baba prin cimitir …

O baba se plimba prin cimitir.
Ajunge baba in dreptul unei gropi proaspat sapate si se opreste sa se uite mai atent la ea. Din spate venea un betiv. S-a oprit betivul langa ea si a intrebat-o pe baba :
Ce faci mamae ? Te-ai dezvelit?

Baba si Dumnezeu

Baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa….
A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson.
Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat?
-NU TE-AM MAI RECUNOSCUT!

ce calcati?

Trei candidati dau examenul de conducere la scoala de politie.

Instructorul care il examineaza ii intreaba:

-Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia.

Deodata apar in fata o tanara si o batranica. Ce calcati?

-Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul.

-Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea.

-Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea.

-Sunteti picati toti, tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!

sovietica

O ascultatoare sovetica ne intriaba daca este adevarat ca la cinematograful Odeon din Chisinau ruleaza filmul erotic “Baba o da soldatului sus”?

Noi raspundem ca da, insa nu este vorba de un film erotic ci de un film eroic si care nu se chiama “Baba o da soldatului sus” ci “Balada soldatului rus”.

Rico de la Cipendales si baba

o baba se hotaraste sa se duca la pescuit, asa ca isi ia pisica cu ea, scaunelul, undita si se duce.Ajunge la lac, isi aseaza scaunelul, pisica langa ea,isi aranjeaza undita, o arunca si sta.Sta ce sta, pisica mieuna “miiierai a dracu de baba”,ii era foame. Mai sta ce mai sta, pisica “miiierai a dracu’ de baba”

Intr-un final prinde si baba un pestisor; pestisorul de aur. pestisorul tremurand: “babo, babo eu sunt pestisorul de aur si daca imi dai drumul promit ca iti indeplinesc trei dorinte, te rog, te rog da-mi drumul!

baba sta se gandeste si se hotatraste sa-i dea drumul.Pisica suparata “miierai a dracu de baba” . Pestisorul ii spune babei: bine acum daca te-ai hotarit hai sa-ti indeplinesc trei dorinte. hai zi prima dorinta ca ma grabesc. Baba: “Maica vezi tu cocioaba aceea din spate? fa-mioun castel frummos asa mai ceva ca Cotroceniul. zis si facut. se intoarce babacu fata vede un palat superb facut numai din aur si bronz. pestisorul hai repede babo ca ma grabesc zi si celelalte dorinte mai repede. baba: “ma vezi cum arat fa-ma si pe mine o tipa asa frumoasa cu forme, tate, cur asa…” bine ,pac baba devine otipa frumoasa si focoasa asa cum si-a dorit ea. pestisorul hai babo ca ma grabesc zi si a treia dorinta. baba: ” bai vezi tu cotoiul asta de langa mine? transforma-l in Rico de la Cipendales. pestisorul il transforma pe cotoi in Rico si dispare in lac. Rico o vede pe baba si da sa o prinda, baba fuge ,Rico dupa ea; baba intra in palat,Rico dupa ea; baba intra intr-o camera,Rico dupa ea; baba se dezbraca,Rico o ajuta, la care la un momoent dat Rico suparat scuipa: “ptiu, daca nu ma castai acum doi ani!!!