Ion mai are de trait 24 de ore

Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune sotiei lui, Maria, si ii propune sa mai faca o data dragoste. Maria este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou: – Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Maria este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune Mariei:

– Iubito, te rog… inca o data inainte sa mor.

– Bineinteles, dragul meu,

…. Apoi Maria se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe Maria:

– Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea…

Maria se ridica si spune:

– Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu!

Maria si mobilul

Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.
– Daca e asa, Ioane, s-a facut!
Dupa consumarea actului, Ion da sa plece.
– Ioane, zice Maria, da mobilu’??
– Aaaaa, da, noteaza: 0726…

Preocuparile Mariei

Mama catre Maria:
– Marie, ce ai facut cu Ion in gradina timp de o ora in seara asta?
– Nu stiu cum se cheama, dar de acuma inainte va fi noul meu hobby!

Nutrii

Maria: Ma, Ioane, mi-am luat doua nutrii!
Ion: Nutrii?
Maria: Nu, doua!

partida de sex

Ion o conduce seara pe Marie acasa. Cand ajung in poarta, Ion ii propune o partida de sex. Si face Marie:

– Ma Ioane, nu se poate din 3 motive!

– Care tu, Marie?

– In primul rand pentru ca-s fata mare si ma pastrez pt. casatorie, in al doilea rand pt. ca poate trece cineva si ne vede si in al treilea rand pt. ca de cate ori o fac in poarta, imi intra clanta in c** si ma doare!

Se duce Ion la Maria

Ion vazand ca Maria nu-i mai raspunde la avansuri isi propune intr-o zi sa rezolve problema. Se duce Ion la Maria si ii zice:

– Fa, Marie … cand ai sa ma vezi fugind prin curte cu 2 caldari de apa in mana d-apoi sa stii ca mie mi-i a f*** si sa te gasesc in pat, auzi?!

La care Maria este de acord.

Prima zi … Ion fugind prin curte cu doua caldari de apa in mana… Maria fuge in pat si il asteapta … Ion vine … si rezolva problema … a doua zi la fel … a treia zi la fel …

Dupa cateva zile insa, pe la miezul noptii, se scoala Maria din pat si-l vede pe Ion fugind prin curte cu doua galeti de apa in mana … Fata cuminte ce este, se duce repede in pat si il asteapta … Dupa vreo jumatate de ora … apare si Ion transpirat tot si-i spune Mariei:

– Faaa! noua ne-a luat foc grajdu si tie ti-arde de f**** ?!

Ion si Marie, proaspat casatoriti

Ion si Marie, proaspat casatoriti. Se f** toata ziua, dimineata, la pranz, seara. Intr-una din dimineti, ies si ei afara, sa faca piata, cand, lui Ion ii vine brusc, chefu’.

– Tu Marie, io ti-o trag, chiar amu !

-Mai Ioane, esti nebun, mai, ne vede lumea !

– Nu ma-ntereseaza, io ti-o trag! Tu te-apleci, te faci ca te uiti prin iarba, si io ti-o trag din spate … asaaaa …bine … amu, numa un pic du-te inspre dreapta … asaaaa … amu, numa un strop mai inainte … asaaa bine, amu … un miez mai catre stanga …

– Ma Ioane, d-apoi tu ce faci, mai ? Apoi, tu ma f*** ori MA PARCHEZI ?!

sex cu amantul

Nevasta lui lon, Maria este surprinsa de acesta facind sex cu amantul ei.

In graba mare ii spune:

– Ascunde-te in spatele televizorului, imediat! lon porneste televizorul si-si soarbe obisnuita bere. Sarmana nevasta nu mai stia cum sa-l faca pe barbatu-su sa iasa din camera. In cele din urma, striga din bucatarie:

– loane, vino repede sa vezi ce ciudatenie mi s-a intimplat! Am scapat o farfurie de portelan pe jos si mi-a sarit inapoi in mina, intacta!

– Asta-i nimic! striga din camera sotul. Adineauri un jucator a fost penalizat cu cartonas rosu si eliminat de pe teren si a iesit tocmai pe aici, pe linga mine!!!